旅行
评论29

Fira 圣诞 单独?

这是我33年来的第一次。 *鼓涡* Jag ska fira 圣诞 单独。 *所有读者的血管都结冰了*。当您有家庭时,写下这些文字几乎就像在教堂里起誓一样。我在写作时在手指中感觉到它,它很勉强,很难。因此,可口可乐家族的福彩3d带连线走势图给我们人类灌输了教养。仅凭这个来庆祝福彩3d带连线走势图,还是不可想象的吗?


Söker du saker att göra vid en 圣诞 单独? Här är 我的30多项工作清单 när du firar 圣诞 单独.


fira 圣诞 单独

2016年福彩3d带连线走势图前夕,早晨走在Småland。妈妈拍照片。

Fira 圣诞 单独

这个概念”Fira 圣诞 单独” får en genast att tänka på 单独ma äldre människor på äldreboende där det inte finns någon släkt kvar eller människor i nöd som på ett eller annat sätt tappat bort sin familj på grund av missbruk eller andra val i livet.

很少有人会想到像我这样的人,既有家人也有朋友,并且没有生活需要。

这个广告在YouTube上e som del av min 照片kurs och kände bara, att ja, precis såhär är det nog för många som i slutändan firar 圣诞 ”ensamma”,决定家庭生活的不只是家庭和朋友的不足。

”Om jag nu ska fira 圣诞 单独 Gud, ge mig en vit 圣诞 åtminstone.”

Varför jag firar 圣诞 单独

其实,这并不是什么大不了的事,所以我现在要庆祝 圣诞 单独。甚至一点点宠坏了。简而言之, mina föräldrar åker till Dubai över 圣诞 och jag ville inte följa med。我们首先和我现在在南非的家人去表哥,我立刻盼望着这件事,后来由于实际原因而改变了。而我,我想去南非而不是迪拜。

就是这样。

Mellandagarna 2015, vad är väl en 圣诞 utan fasters bullar?

Mina planer för att fira 圣诞 单独 2017

我要实话实说。单单庆祝福彩3d带连线走势图的想法就使人麻木了。您想变得凉爽一点,摆脱孤独,在15分钟内继续前进,直到一整天之后,世界上所有的计划都变成了纽约– 圣诞 –豪华,从其最佳方面等方面突出了奇点。你不同意吗?

如果你问外人, 您的阅读此博客的关注者和andra bekanta, så antar jag att jag många gånger framstår som den ultimata karaktären i en ”暴走单身生活– komedi”. 我的空中有2000个球,产生了大量的文字和图像 即使我也设法获得一份全职工作,住在斯德哥尔摩南部的所有嬉皮士中,步行即可到达瑞典最好的户外咖啡馆(一秒钟内有一个阳台,在阳台上我可以看到太阳空荡荡地笼罩着城市的轮廓。),并且有很多高个子的酷女朋友做得很好可以归为Carrie,Miranda,Samantha和Charlotte的类别,而实际上他们比Carrie的生产力要高得多.

生活是而且可能永远不会是《欲望都市》电影。 至少不适合我。但是当那15分钟过去了,震惊消退了,无论如何计划都在蔓延,突然我将与夏洛特的家人一起庆祝福彩3d带连线走势图,与嘉莉一起庆祝新年,并突然担心在那些假期没有足够的空闲时间来写博客。

fira 圣诞 singel

December 2015. Snälla 圣诞, allt jag önskar mig är snö i 圣诞klapp.

Dina tips till att fira 圣诞 单独

真的是一个人吗?我的嘴唇一字不漏”ensam” och ”jul” blir jag direkt inbjuden till någon annans 圣诞 och får briljanta förslag på att hänga i singelbaren på Riche hela 圣诞helgen av arbetskamrater. Och vem vill inte det liksom?

Nu söker jag då, dina bästa och obästa tips till att fira 圣诞 单独. Tanken är att jag samlar in en hel radda tips och gör ett grymt ”att göra när du firar 圣诞 单独” inlägg veckan innan 圣诞. Och vem vet, kanske testar jag ett och annat av tipsen, kanske möts vi på Riche´s singelbar över en glögg, eller två.

Så shoot! Give me de bästa så förgyller vi veckorna fram till 圣诞, för de som precis som jag, ska fira 圣诞 单独ma.

卡塔琳娜

2014年12月的某个时候,与海伦娜一起在韦特滕湖周围冒险。这张照片和封面照片由Helena Gunnare拍摄。

29 Comments

 1. Just 圣诞en skulle jag inte vilja fira 单独 men andra högtidsdagar har jag inget emot. 圣诞afton känns lite helig för mig. Även om jag har noll and zero 圣诞planer så finns alltid mamma och pappa där att fira med (har typ inga släktingar).

 2. 首先。您在各方面都感觉很酷,这真是一个灵感。现在,这篇文章与我做的另一件事完全吻合–几天后您就会知道。

  其次,有时我想我想整天看电视。我错过了很多看起来不错的程序,其他程序具有传统,但我们家却没有。这也许是悲惨的福彩3d带连线走势图庆祝活动的形象–和电视一起玩。对我来说,这种图像是自我选择的,非常浪漫

  第三,一些自发的想法。透过窗户偷人。自己沿着海港街走,避免在NK的商店橱窗里拥挤。建造一个该死的复杂的姜饼屋,打破所有标准。参观所有非营利组织都安排得太寂寞的福彩3d带连线走势图庆祝活动之一。与Moni和Nino在Kungsholmen上免费滑雪通行证–如果一个人朝那个方向躺下,他们就是一个如此令人作呕的好体育领袖。如果您不是,那么走出舒适区可能会很好。我保证,气氛会很好。用许多人看到的马歇尔建一个大雪灯笼。购买家用工具,用黄瓜螺旋等做得漂亮的食物装饰。如果温度低于零度,请取出喷雾器,然后在雪上喷雾,以便以后将其压成球状。是的,这可能是我在星期六的早上想到的。

  • Katarina

   哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈好小费!花喷雾器?哈哈哈哈哈晒黑所以我死了

 3. Verkar vara jäkla problem att fira Jul 单独. Det finns värre problem. Verkligen!

  • Katarina

   Hej! I mitt fall är det självvalt så för mig är det inte ett problem. 但några tips att göra?

 4. 哦!难!拥有正确的态度很重要。我总是选择森林而不是小酒馆。也许找到一个露营或租一间小木屋的好地方。在云杉外面穿上些许亮片,点上许多蜡烛,喝杯热红酒,读一本好福彩3d带连线走势图书。无论您做什么,我都希望您过个愉快的福彩3d带连线走势图! --

  • Katarina

   Ja! Jag tror faktiskt att vad jag än gör, så kommer jag få en bra 圣诞 🙂 God 圣诞 på dig också 🙂

 5. Jag tror också att du kommer få en bra 圣诞 vad du än gör. Själv skulle jag inte se det som ett problem alls. 但då är jag å andra sidan inte så intresserad av högtider, och jag kan fullkomligt älska och njuta av att få vara själv. 🙂

 6. Vilket spännande inlägg som först fick mig att höja på ögonbrynen! För precis som du säger är det nog så att jag har en bild av att man aldrig firar en 单独 圣诞 frivilligt.
  但是,只要它是自愿的,就没有关系,正如别人所写的那样,这个世界上存在更大的问题!

  Om jag hade firat 圣诞 själv hade jag gått en superlång promenad med hunden, bakat 圣诞godis och såklart sett en mängd bra 圣诞filmer!

  • Katarina

   但是,谢谢您的好评!我实际上是在写这篇文章,其中包含我该工作中所有读者,其他博客作者,朋友和同事的所有建议。在福彩3d带连线走势图前和我完成后就发布了。当我这么说时,许多人都感到有些震惊,并且在解决人们可以做的事情上具有非凡的创造力。许多人主要在instagram上发表评论,但这里有一个有趣的评论。不,这确实不是整个世界。我也希望别人也有这种感觉!

 7. Jag har inte valt att fira 圣诞 själv så för mig är det jobbigt. Sambon släppte idag bomben att hon tänker fira 圣诞 med sin familj själv. (INGA! hatstormar mot henne här nu tack)

  因此,除了这个问题外,没有其他调情的破烂或暗示:

  Finns det fler 单独ma på 圣诞afton i 留 rås? Ålder kön social status ointressant. Kanske kan ngn ta med sig lite så det blir knytkalas. Julafton 单独 lockar inte så gör detta ett försök

  • Katarina

   今天?哦。快到了!不,我不希望这里有仇恨风暴。我正在处理我收到的所有建议的实际清单,这是天堂,但是一切都有斯德哥尔摩–专注,因为我住在这里。我可能会在今晚发布。然后将链接在这篇文章中。大部分事物都可以翻译成本地语言,例如在Borås或Gothenburg中都可以使用。

   但–我认为,在Facebook上发布一些通知。我在instagram上做到了(也可以使用),我立刻收到了很多建议和邀请。因此,天上的奇妙和令人高兴的是,看到每个人都和周围的人一样友善,并乐意为他们带来额外的收入。

   Nej det suger när det inte är självvalt, det förstår jag. Det är också det min lista syftar till, det en kan göra när en är helt själv eller kanske ihop med en granne eller vän. Jul är ju mer än bara 圣诞afton.

   我收到40多个建议后,这份名单花了一些时间。天哪,一个承诺!

 8. 没有脸书就可以得到,然后也许是那些回答者的嘲笑。

  Ja hon chockade mig rejält. Att lämna ngn 单独 så här är kanske inte det som mest kvalar in till årets hjälte direkt

  • Katarina

   好。如果我在Facebook上找到了Borås的东西,稍后将在我发布列表时进行检查。在工作,所以今晚会。您是否有特殊爱好,例如,那些徒步旅行/骑行/曲棍球的人会遇到这样的爱好?

 9. 是一个钓鱼人,所以要机智,所以它说谎”på is”马上。否则,我将所有时间都花在盖房子上了。而且我在那里没有结识新朋友。

  但har försökt att skaffa nya vänner på nätet (oavsett kön) då jag inte vill eller klarar att vara otrogen. 但Internet är en elak jävla plats har jag förstått när människor gömmer sig bakom en skärm.

 10. pingback: Att göra när du firar 圣诞 单独 - 终于迷路了

 11. Johany

  嗨,约翰!

  Undrar hur det gick för dig,och om du blir fortafarnde 单独 till 圣诞en?

  我是来自哥德堡的25岁男孩,和您坐在同一位置,所以哈哈

  如果您愿意,请告诉我。
  问候约翰尼

 12. Khaled

  我今年也独自庆祝福彩3d带连线走势图,我的父母不在(他们住在哥德堡,我住在韦姆兰)。以前只庆祝福彩3d带连线走势图,然后我吃了很多好吃的东西,看了电视,Netflix上的所有娱乐内容,或者播放了所有经典的福彩3d带连线走势图电影(独自在家,纽约的奇迹,福彩3d带连线走势图免费,现在又是福彩3d带连线走势图,格林奇,白色福彩3d带连线走势图毫米)。还设法进行了一些训练,感觉特别好,并且在您输入所有福彩3d带连线走势图食物和甜点时都做了,嘿!今年感觉有点伤心,独自庆祝,可能早就与别人一点点的乐趣。让我们看看它是怎么回事:)。祝大家圣诞快乐!

  • Katarina

   God 圣诞 till dig också! Härligt att du kikade in. Jag far skälv iväg till vänner. Perfekta tips till en bra 圣诞. ❤️?

 13. Kenneth

  Julen är barnens högtid. För oss äldre är det våra minnen från barndomens 圣诞ar som betyder något. Det är dofter, spänningen, 圣诞granen, 圣诞klappspapper, 圣诞musiken i radion och 圣诞maten.
  När våra föräldrar är döda och våra barn utflugna sedan länge är det dofterna, 圣诞granen och 圣诞maten som är 圣诞. Handelsmännens annonser och krögarnas frestande 圣诞bord väger lätt i förhållande till barndomens dofter och minnen.
  独自庆祝福彩3d带连线走势图并不孤单。能够通过童年的回忆,气味和福彩3d带连线走势图食物不受干扰地庆祝福彩3d带连线走势图。您避免争论福彩3d带连线走势图桌上和圣诞树上应该有什么。几个小时过后,圣诞平安夜就结束了,但是没有小时候的悲伤和损失。您点燃一支蜡烛,将圣诞树再保留几周,然后数数直到下一个福彩3d带连线走势图的日子。福彩3d带连线走势图很棒。

  • Katarina

   Ja faktiskt det är den! En kanske kan fira att 圣诞 som högtid ändå är en av de bästa, 单独 eller inte. Barndomsminnen och dofter kanske det bästa. Jul var verkligen särskilt när man var barn. Härliga högtid. Kul att du hittat hit!

留下答案

该电子邮件地址未发布。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.